Preloader image

deDroogbouwvloer ISO ®

deDroogbouwvloer ISO: vloerverwarming met isolatie

deDroogbouwvloer ISO ® is een compleet vloerverwarmingssysteem voorzien van een thermisch isolerende laag. Het totale systeem heeft een bijzonder laag soortelijk gewicht en een opbouwhoogte van 30 mm. deDroogbouwvloer ISO ® heeft een R-waarde van 1,5.

Dit systeem is bijzonder geschikt voor het aanbrengen van Lage Temperatuur Vloerverwarming (LTV).  Bij renovatieprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om op houten constructievloeren of betonvloeren een LTV-systeem toe te passen met een minimale opbouwhoogte. Naast het LTV-systeem verbetert het ook de akoestische en brandwerende eigenschappen van de vloer, tot een zeer hoog niveau. Hierdoor biedt dit systeem een totaaloplossing voor uw vloer.

Het gecombineerde vloersysteem is ook geschikt voor nieuwbouw, waarbij droogtijden en vochtbelasting een belangrijke rol spelen tijdens het bouwproces. Door deze montagemethode kun je altijd maatwerk maken van het LTV-afgiftesysteem, in het gebouw.

Het WTP (Warmetechnische Prufgesellschaft mbH Akkreditiertespruflaboratorium nach DIN en ISO/IEC 17025) heeft de warmteafgifte onderzocht en vastgelegd in het warmtetechnisch rapport. De keuze tussen natte en droge systemen wordt vaak gedaan op basis van droogtijden, vochtbelasting van het pand tijdens de bouwfase en totale gewicht. Daarnaast lijken de droge bouwsystemen, door alleen onderling bevestigen van elementen op de bouwplaats, tot minder bouwfouten te leiden en zijn eventuele akoestische lekken vaak kleiner.

 

Sterke punten deDroogbouwvloer ®

  • Laag soortelijk gewicht
  • Minimale dikte
  • Geluid reducerend
  • Duurzame oplossing
  • Mogelijkheid tot vloerkoeling
  • Brandwerend

deDroogbouwvloer ® besparing

15%

Warmtepomp energiebesparing

50%

Totaalbesparing

65%

Onze vloeren zijn getest op diverse eigenschappen en zijn voorzien van certificaten.
Klik op de logo’s voor het bijbehorende certificaatrapport.

eota-aangepast eta komo

deDroogbouwvloer ® garanties

Vloerverwarmingsbuis

50

Jaar garantie

RVS verdeler

20

Jaar garantie

Gevolgschade

10

Jaar garantie

Fermacell vloer

10

Jaar garantie

Indien de afwerkvloer afkomstig is van Martijn de Wit vloeren hanteren wij een extra garantie van 10 jaar op beide producten