Preloader image

Blog

Wie goed doet, goed ontmoet

Investeren in de bescherming van het milieu: Het belang hiervan kennen wij allen. Toch is het voor veel mensen nog een grote stap om geld te investeren in het zuiniger maken van huizen of kantoren. Dit is niet zonder reden, want hoewel investering in zuinige klimaattechniek in een aantal jaar terugverdiend kan worden, is het soms nog steeds een flinke uitgave.

 

Wie goed doetDe overheid erkent het grote belang van investeren in de milieuvriendelijkheid van panden, en stelt dan ook gulle subsidies beschikbaar voor particulieren en bedrijven die investeren in het beschermen van onze planeet. Wanneer u ervoor kiest om uw vloerverwarming te koppelen aan een warmtepomp is er voor u als particulier subsidie (ISDE) beschikbaar gesteld die kan oplopen tot duizenden euro’s. Ook het installeren van dergelijke installaties voor zakelijke doeleinden wordt door middel van de Energie Investeringsaftrek flink ondersteund.

De specialisten van de Droogbouwvloer weten alles van de mogelijk subsidiabele installaties af, en helpen u dan ook graag bij het aanvragen van financiële ondersteuning ondersteuning.