Preloader image

Blog

Heeft u ons ook op de vt woon beurs gezien ?

 

img_1083img_1081img_1082

deDroogbouwvloer heeft van 29 september t/m 2 oktober 4 dagen samen met Martijn de Wit vloeren op de vt woon & design beurs gestaan.

Uitgerust met demomodellen, een snelle offerte generator en één van onze deskundigen zijn wij bekenden van deDroogbouwvloer ®, maar vooral ook veel nieuwe gezichten tegen gekomen. Deze veelal enthousiaste beursbezoekers hebben wij kunnen begeleiden en adviseren in de juiste keuzes wat betreft het combineren van vloerverwarming met afwerkvloeren, warmtepompen en andere klimaat technische systemen. Uit deze ontmoetingen zijn nu al een aantal mooie projecten gestart en er zullen er vast volgen.

Opmerkelijk is dat nog zeker niet iedereen op de hoogte is van de mogelijkheden voor vloerverwarming (uiteraard ook in een woning met een houten constructie vloer !!) met de ultradunne opbouwhoogte van 25mm. Met name in duurzame renovatiebouw is dit een perfecte uitkomst. Heeft u ons gesproken maar zijn er later nog vragen bij u naar boven gekomen of bent u helemaal niet in de mogelijkheid geweest naar de beurs te komen? Dan kunt u ons ook zes dagen per week bezoeken in de showroom om daar de droogbouwvloer te zien, te voelen en uitgebreid bij ons aan tafel eens rustig alle mogelijkheden door te nemen.

Wij hopen dat u op de beurs heeft kunnen vinden waar u naar opzoek bent geweest, en staan klaar u verder te woord te staan.
Over de telefoon: 020 419 29 93
Of aan tafel: Skoon 74, 1511 HV te Oostzaan

Met vriendelijke Groeten,

 

Het deDroogbouwvloer ® Team.